Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Форум на специалност "Бизнес информационни системи"  (Прочетена 2654 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Monika
Administrator
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил WWW
« -: Август 21, 2008, 05:27:58 »

Този форум е предназначен за всички от специалност "Бизнес информационни системи". Тук можете да коментирате, да споделяте, както и да се оплаквате от всичко, което ви вълнува.
Може би е най-добре първо да се запознаем...
Активен
Diana
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2008, 06:36:47 »

zdr
kazwam se Diqna.Iskam da popitam (znam 4e moje bi tozi wypros e diskutiran)za6to BIS sa s fundament Mikroikonomika ,a ne s Informatika.Milslq 4e ne samo bratqta informatici trqbwa da izu4awam usileno tazi disciplina.Smqtam 4e ne e trqbwa da se promenqt ne6tata.Ina4e anbriwiaturata na BIS trqbwa da se razbira kato Biznes Ikonomi4eski sistemi.Blagodarq za wnimanieto Ухилен
Активен
lorddany
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил WWW
« Отговор #2 -: Ноември 18, 2008, 11:53:05 »

Здравей Дияна,
Аз със сигурност не съм човека който може да ти даде най-компетентния отговор, но ще се опитам
 ... Не знам до колко сте прочели профила на специалността във Кандидат-студентския справочник
 но там, а и на официалния сайт пише: "Целта на обучението по специалността е подготовка на
специалисти, имащи фундаментални знания по икономика и солидни познания по информационни
системи като средство за управлението на организацията и ефективното използване на
информационните и комуникационните технологии за достигане на конкурентно предимство в
бизнеса. Дават се задълбочени познания в областта на икономиката, компютърните науки, както и
умения за приложението им." Именно тези фундаментални знания са Общата икономическа теория...
Оставям на страна какви точно солидни познания по информационни системи ще ви дадат, но както
и да е.... Освен това "Завършилите тази специалност получават диплом за бакалавър по икономика..."
За това учите малко по - различни неща от специалност "Информатика" вие сте така да се каже
хибрид....
Успешно завършване! Намигване
« Последна редакция: Ноември 18, 2008, 11:56:18 от lorddany » Активен
anonimen
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Декември 03, 2008, 08:27:35 »

zdraveyte:)
Moje li nqkoy da mi kaje po koy u4ebnik da se podgotvqm po informatika za spec BIS,ako ima takav ili ako nqma koy mi prepora4vate?Ъ? Засраменspe6no Засрамен
BLAGODARQ
Активен
miki_maus
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2010, 11:32:11 »

zdraveite na vsi4ki ot spec.bis.Усмивчица Намигване Целувчица
Активен
miki_maus
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 21, 2010, 08:21:21 »

ima li nqkoi ot moita spercioalnost neka da pi6e Плезещ се Шокиран mai nqma
Активен
Елена
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Август 03, 2010, 05:45:34 »

Здравейте Усмивчица тази година ще съм първи курс, БИС Усмивчица
Активен
lorddany
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил WWW
« Отговор #7 -: Август 03, 2010, 11:55:10 »

Здравейте,
това дели ще има хора от вашата специалност във този форум зависи от вас... популяризирайте го и пишете в него за всичко което ви вълнува.
Активен
DI_BABY
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Август 06, 2010, 09:34:27 »

Zdraveite ,kolkoto i  glupav da zvuchi v1prosa mi iskam da popitam koga zapochva uchebnata godina ,zashtoto poluchavam razlichna informaciq....
Активен
Monika
Administrator
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил WWW
« Отговор #9 -: Август 08, 2010, 12:29:57 »

Здравейте,
Според информацията, публикувана в официалния сайт на университета, учебните занятия започват на 23.09.2010г. (четвъртък - това е малко странно).

Със сигурност ще публикуват допълнителна информация за дата, час и зала за официално посрещане на новите студенти от всяка специалност.
« Последна редакция: Август 23, 2010, 10:42:38 от Monika » Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: