Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Да се добавят опции за сортиране  (Прочетена 1744 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
stefan_nankov
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« -: Май 05, 2009, 09:45:22 »

Липсва ми нещо опцията "Виж активните теми" или пък опция "виж темите с мой отговор" за по-лесна навигация.
Сега трябва да ровиш на всякъде за да си прочетеш кой-какво писал, пък нали е форум - трябва да се пише.
Активен
Moni
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #1 -: Май 07, 2009, 07:58:14 »

Здравейте, г-н Калпачев,

Вероятно не сте забелязали секцията "Статистика на форума". Имате възможност:
- да разгледате последните 10 публикации, т.е. актуалните публикации;
- да разгледате профила на последно регистрирания потребител;
- да се запознаете с последното съобщение;

Имате достъп и до допълнителни статистики, които включват подробна информация относно членовете на форума, както и най-четени теми, публикации и т.н.

Пълен списък с темите, публикувани от конкретен потребител, може да бъде разгледан от профила на потребителя.

Съжалявам, че инструкциите за работа с форума са само на английски, но скоро ще бъдат предприети нужните действия... малко помощ никога не е излишна  Ухилен
Активен
stefan_nankov
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Май 10, 2009, 01:17:23 »

Ти се бъзикаш май нещо Шокиран аз проблеми с английския нямам Плезещ се
Идеята беше да стане по-лесен за навигация ама нейсе.... Намигване

от всичките 3 опции евентуална полза би могла да има единствено тази за последните 10 публикации, но пък те не са подредени по теми, а по последни отговори - т.е. ако ние с вас оспамим форума с приказки в една тема то там ще се видят само тези отговори и нищо друго. пък и 10 не е кой знае каква цифра.
Друго основно нещо - секцията "статистика" е забита възможно най в дъното на страницата, поради което не допринася с нищо за по-лесното навигиране и работа с форума.....
« Последна редакция: Май 10, 2009, 01:33:34 от stefan_nankov » Активен
lorddany
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил WWW
« Отговор #3 -: Май 10, 2009, 12:20:13 »

Абе ей,
Вие двамата вместо да се драчите седнете и направете тоя форум така както трябва да бъде... Какъв е тоя тъп задочен спор и размяна на упреци! Да не ви изтрия от форума  Ухилен
Активен
Monika
Administrator
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил WWW
« Отговор #4 -: Май 10, 2009, 01:39:06 »

Не се драчим, а се опитваме да направим форума по-удобен за работа. Знам, че вие нямате проблем с англйския (макар че съм сигурна, че и двамата не сте чели инструкциите), но форумът все пак е на български, така че е логично и "помощта" да е на български, нали?

Все пак аз съм на мнение, че мястото на статистиките е след главните теми. Добавихме и списък с последните 10 публикации на заглавната страница, както и информация за потребителите, които разглеждат конкретна тема. Кажете ми какви са критериите за активни теми и ще видим какво можем да направим.

Поздрави,
Моника

Активен
stefan_nankov
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Май 10, 2009, 01:41:23 »

Ние не се драчим.... просто дискутираме....
А ти би ли могъл да ни кажеш някаква идея като как да седнем и да го "оправим" тоя пусти форум?
Аз от програмиране не разбирам... Завърти очи
Активен
stefan_nankov
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Май 10, 2009, 01:43:52 »

Ами активни са темите в които последно е било писано в хронологичен ред.
Щракаш си опцията и виждаш най-отгоре в кои теми най-скоро е било писано. По този начин лесно се вижда и в кои теми е било писано преди седмица или месец да кажем, така че да не губиш време да шариш из всички подсекции за да видиш кое как( в случай че си спамер като мен Ухилен)
Активен
Monika
Administrator
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил WWW
« Отговор #7 -: Май 10, 2009, 01:46:37 »

В такъв случай си говорим за последните публикации точно. Въпросът е колко да се виждат на заглавната страница. В момента са 10.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: